Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Testul cu adenozin trifosfat (ATP) verifică nivelurile bacteriilor în apă şi în alte substanţe. Sunaţi astăzi SGS pentru o analiză ATP care să vă ajute să evitaţi contaminarea bacteriană costisitoare.

Testele microbiologice care ajută la determinarea nivelului de bacterii din apă şi alte substanţe includ testarea prezenţei ATP-ului. Deoarece ATP este o moleculă şi o sursă de energie care se găseşte în toate celulele vii, un test cu ATP poate oferi o imagine bună a cantităţii de organisme dintr-o probă pentru analiză.

Testul cu ATP este eficient şi arată rezultatele rapid folosind afişarea pe ecran. Folosim echipamente de ultimă generaţie în toate analizele noastre de laborator. Testul implică măsurarea bioluminiscenţei probei pentru analiză. Reacţia ATP-ului cu enzima luciferază produce lumină care poate fi măsurată cu un luminometru. Cantitatea de lumină arată numărul organismelor vii din proba pentru analiză.

Rezultatele analizei ATP efectuată de noi pot fi folosite pentru a respecta cerinţele firmei dumneavoastră sau verificările privind reglementarea. Dacă este nevoie, putem folosi rezultatele pentru a colabora cu dumneavoastră la un plan de decontaminare. Toate serviciile noastre sunt adaptate pentru a îndeplini cerinţele dumneavoastră specifice şi vă vor ajuta să vă gestionaţi riscurile comerciale, să creşteţi eficienţa firmei dumneavoastră şi să consolidaţi reputaţia firmei.

Contaminarea bacteriană este un pericol major pentru mediu. Aceasta vă poate afecta produsele, apa potabilă, apa de răcire şi orice producere a deşeurilor în activităţile dumneavoastră. O abordare proactivă şi un plan clar de monitorizare vor însemna o funcţionare curată şi un avantaj competitiv pentru firma dumneavoastră. Dacă sunteţi încrezători în siguranţa produsului dumneavoastră înseamnă că acesta poate fi pe rafturi mai repede. Luaţi măsuri pozitive şi sunaţi astăzi echipa noastră pentru analiza ATP.