Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Analiza de laborator efectuată de SGS – respectați reglementările de mediu

Acreditat cu standardele locale și internaționale, suntem recunoscuti ca un lider mondial în analize de laborator. Echipele noastre experimentate oferă o gamă de servicii analitice de laborator pentru a vă ajuta să respectați reglementările de mediu. Rapoartele noastre independente de mediu vă ajută să demonstrați că vă desfăşuraţi activitatea într-un mod responsabil faţă de mediu. De asemenea, acestea vă permit să stabiliți prioritatea unui plan de măsuri de reducere a impactului asupra mediului.

Contaminarea apei trebuie să fie monitorizată iar măsurarea acesteia ar putea fi impusă de legislaţia pentru sectorul dumneavoastră de activitate. Analiza apei pe care noi o efectuăm vă poate ajuta să stabiliţi nivelurile poluanţilor mediului şi să dezvoltaţi un plan de purificare a apei dacă acesta este necesar.

Pentru un bun management de mediu care să vă ajute afacerea să aducă inovaţii şi să vă îmbunătăţească performanţa de mediu, sunaţi astăzi echipele noastre acreditate pentru analize de laborator.