Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Creșteți productivitatea puțurilor dumneavoastră de pânză freatică cu serviciile SGS de geotermie și management al forării.

Indiferent de industria în care activați, ați putea avea nevoie să extrageți din pământ apa necesară proceselor dumneavoastră sau să instalați în sol un sistem geotermal de încălzire. Echipele noastre acreditate de hidrogeologi au o experiență bogată în acest domeniu, datorită faptului că au lucrat la multe cazuri din toată lumea. Serviciile noastre de management al forării de puțuri evaluează locația dumneavoastră pentru maximizarea resurselor de apă și asigură eficiența sistemului dumneavoastră geotermal.

În funcție de caracteristicile locației dumneavoastră, conducte geotermale sau bucle, sunt instalate în sol sau scufundate în apă. Deoarece funcționează utilizând un amestec de apă și antigel, evaluăm impactul unei potențiale scurgeri dintr-o buclă geotermală închisă în pânza freatică. De asemenea, optimizăm instalarea unui sistem utilizând o buclă deschisă prin evaluarea permeabilității și capacității de stocare a solului și prin analizarea calității apei. Prin monitorizarea amplasării puțului, ajutăm la asigurarea unor rate constante de pompare: obiectivul este să câștigăm un ciclu de viață optim pentru instalarea sistemului dumneavoastră geotermal de încălzire.

Experiența noastră mondială în preluarea măsurătorilor în teren se combină cu excelentele noastre cunoștințe de geologie pentru livrarea unui serviciu inegalabil. Vă vom asista la fiecare pas: de la stadiile inițiale de evaluare a fezabilității, colaționare și interpretare a documentației de adjudecare și specificațiile lucrărilor de foraj, la munca de teren și administrarea procesului de urmărire.

Toată activitatea noastră utilizează o gamă vastă de echipamente de ultimă oră pentru foraj, eșantionare, analize și modelare. Raportul nostru final va include o gamă de recomandări care să corespundă situației dumneavoastră. Sunați acum echipa noastră de hidrogeologi experimentați pentru a stabili un plan pentru locația dumneavoastră.

Pentru a începe maximizarea resurselor locației dumneavoastră, sunați astăzi echipa noastră de experți.