Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

SGS foloseşte tehnici de modelare a apei subterane pentru a proteja apa subterană prin simularea drenajului şi curgerii acesteia şi prin anticiparea riscurilor de propagare a contaminării. Sunaţi-i astăzi pe specialiştii noştri hidrogeologi acreditaţi pentru a afla mai multe.

Reţelele de apă subterană pot fi complexe şi dificil de delimitat. Dar, pentru a proteja sursele de apă subterană, este esenţial să avem informaţii detaliate despre tiparele de curgere şi despre drenaj pentru a anticipa răspândirea potenţială a contaminării. În multe cazuri este util să se ştie despre comportamentul stratului acvifer, în special despre viteza de curgere, capacitatea de acumulare şi permeabilitatea acestuia. Prin modelarea şi prin simularea curgerii apei subterane în subteran, vă putem oferi aceste informaţii despre terenul dumneavoastră.

Programele noastre informatice avansate de modelare computerizată ne permit să determinăm viteza apei dumneavoastră şi probabilitatea riscurilor de poluare de a atinge puţurile de captare, râurile şi lacurile. Folosim o diversitate de investigaţii de teren, de la încercări de foraj, de pompare şi de trasare până la injectarea de trasori pentru a ne permite să afişăm o simulare a apei subterane, vizualizând caracteristicile locale ale curgerii apei.

Pe baza datelor de teren, creăm un model numeric în mai multe straturi care reprezintă situaţia dumneavoastră hidrogeologică, inclusiv barierele, sistemele de drenaj şi de alimentare. Examinând datele şi informaţii precum precipitaţiile, filtrarea şi infiltraţia apei, putem crea o reprezentare detaliată a scurgerii subterane.

Verificarea datelor dumneavoastră de teren ne permite să simulăm diferite tipare de curgere a apei. Adăugând informaţii despre captare sau drenaj, putem anticipa calea posibilă de migrare a contaminării şi alte scenarii pentru evaluarea riscurilor.

Întrebuinţările potenţiale ale modelelor apei subterane sunt nelimitate. Informaţiile pot fi utile în stabilirea unui plan pentru protejarea acviferelor, pentru a ajuta la lucrările de proiectare sau pentru a mări sursa de apă.

Vorbiţi cu noi astăzi - specialiştii noştri în hidrogeologie vor avea un plan potrivit pentru nevoile firmei dumneavoastră.