Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Serviciile SGS de audit al apei vă oferă soluţii pentru o mai mare eficienţă în utilizarea apei şi pentru reducerea costurilor, fie că doriţi să fiţi în concordanţă cu politicile interne, să respectaţi obligaţiile legale sau să vă demonstraţi angajamentul privind durabilitatea. Sunați-ne astăzi pentru servicii personalizate de management al apei, care să se potrivească afacerii dumneavoastră.

Am gestionat cu succes resursele de apă dintr-o serie de domenii de activitate și pentru mai multe proiecte de construcții. Echipele noastre experimentate sunt formate din experți în analiză, proiectare și inginerie care lucrează cu dumneavoastră pe parcursul procesului de audit și analizează soluții pentru o gestionare mai bună a apei. Dacă reglementările privitoare la apă vizează sectorul dumneavoastră de activitate, noi putem garanta că evaluările noastre acoperă cerințele de conformitate.

Auditurile noastre pentru apă sunt efectuate conform unei abordări în mai multe etape cu scopul de a furniza soluții viabile de management al apei atât pe termen scurt cât și pe termen lung.

Serviciile noastre de management al apei și de audit al apei includ:

Audituri ale apei din clădiri

Auditurile apei pe care le conducem sunt efectuate conform unei metodologii în mai mulți pași, cu scopul de a îndeplini nevoile dumneavoastră, incluzând:

 • o descriere a facilităților
 • o analiză a utilizării istorice a apei
 • o anchetă pe teren și o evaluare a aparaturii care utilizează apă, a accesoriilor, echipamentelor, a practicilor de sistematizare și management, cu scopul de a determina eficiența în utilizarea apei.
 • inspecție pentru detectarea oricăror scurgeri și evaluări ale pierderilor de apă.
 • o gamă de măsuri practice și eficiente din punct de vedere al costurilor pentru economisirea durabilă a apei și pentru reducerea consumului.
 • instruirea personalului și program de informare asupra sistemelor.
 • economii financiare anuale, perioade de recuperare a investiției și rentabilitatea investiției pentru diferitele inițiative de economisire sugerate.

audituri ale apelor industriale

Avem cunoștințe de specialitate în furnizarea de soluții pentru apă și tratamente practice pentru apă, printre care:

 • audit complet al fabricii și terenului dumneavoastră – pentru a vă înțelege nevoile de tratare
 • testare de laborator – o gamă largă de servicii de testare de laborator pentru ape uzate și poluanți.
 • testare la scară pilot – serviciul nostru mobil de testare pilot a fabricilor vă ajută să economisiți timp și bani prin stabilirea unor informații și parametri de proiectare de bază pentru soluții practice de tratare a apei.
 • proiectarea și implementarea soluțiilor rentabile de tratare a apei - specialiștii noștri în proiectare vă furnizează soluțiile practice pentru tratarea apei, chiar și pentru operațiuni cu restricții riguroase de teren.
 • managementul construcției – ne asigurăm ca proiectele, desenele și specificațiile contractorilor îndeplinesc regulamentele și codurile aplicabile referitoare la apă

Fiind liderul mondial în domeniile inspecţiei, verificării, testării şi certificării, vă oferim soluții eficiente și accesibile de management al apei. Sunaţi-ne acum pentru a începe astăzi un plan de management al apei.