Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Un studiu privind terenurile contaminate efectuat de SGS vă poate ajuta să evitaţi catastrofele ecologice şi consecinţele poluării solului şi a apei subterane. Vă putem ajuta să vă protejaţi terenul şi să evitaţi o activitate retroactivă costisitoare de decontaminare.

Poluarea solului şi a apei subterane poate deveni o problemă pentru sănătate şi pentru mediu care depăşeşte cu mult hotarele terenului dumneavoastră. Cu o experienţă dovedită şi cu o reţea internaţională care vă garantează servicii de calitate peste tot în lume, vom aborda problema contaminării apei subterane şi a solului dumneavoastră în mod rapid şi eficient.

Echipele noastre experimentate folosesc echipamente de ultimă generaţie pentru a preleva probe de apă pentru analiză. Reţelele noastre de experţi folosesc laboratoarele noastre autorizate şi instalaţii mobile la faţa locului pentru a cerceta o serie de parametri cu scopul de a afla ce poluare este prezentă.

Prin intermediul studiilor noastre privind terenurile contaminate, vă vom asigura consultanţa independentă de care are nevoie compania dumneavoastră pentru a îndeplini toate cerinţele de reglementare. Sunaţi astăzi echipa noastră de specialişti pentru a afla mai multe.