Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

SGS foloseşte programe informatice şi tehnologii avansate pentru a vă oferi o analiză şi o interpretare detaliată a impactului dumneavoastră asupra mediului.

Folosim cele mai recente tehnologii de modelare pentru a afişa vizual rezultatele astfel încât să puteţi acorda în mod clar prioritate unor zone pentru planul dumneavoastră de management al mediului.

Specialiştii noştri în terenuri contaminate efectuează studii în adâncime ale apei dumneavoastră pentru a stabili calea de migrare a poluanţilor prin terenul dumneavoastră. Folosim modelarea în straturi a apei subterane pentru a simula comportamentul contaminanţilor în apa dumneavoastră subterană. Interpretăm rezultatele şi folosim cel mai avansat software de modelare pentru a ilustra zonele care necesită măsuri sau decontaminare.

Serviciile noastre de interpretare şi modelare vă asigură dovada independentă de care are nevoie compania dumneavoastră pentru a îndeplini cerinţele de reglementare şi pentru a lua măsuri în vederea reducerii impactului dumneavoastră asupra mediului. Sunaţi astăzi echipa noastră de specialişti pentru a afla mai multe.