Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Calitatea apei este o parte foarte importantă şi vulnerabilă a mediului nostru.

SGS adună informaţii din teren, utilizând o varietate de servicii, inclusiv serviciul nostru de instalare a puţurilor de monitorizare. Contactați astăzi echipa noastră de instalare de puțuri .

Poluarea locală a solului sau a pânzei freatice poate deveni o problemă de mediu și de sănătate care depășește cu mult granițele operațiunilor companiei dumneavoastră. Operațiunile majore de curățare pot avea consecințe financiare pentru compania dumneavoastră și au un impact direct asupra reputației dumneavoastră în managementul de mediu.

Serviciul nostru de instalare de puțuri de monitorizare vă poate furniza informații esențiale despre apa dumneavoastră. Putem identifica riscuri potențiale și preveni o viitoare contaminare.

Echipele noastre oferă o gamă de servicii de forare de înaltă calitate pentru instalarea de puțuri piezometrice de observație, pentru a măsura calitatea pânzei freatice în locuri suspectate de contaminare sau unde este probabil sa apară. Odată ce puțurile de monitorizare sunt instalate, rețeaua noastră globală de laboratoare certificate poate prelua eșantionarea și analiza pentru identificarea oricăror probleme de poluare din locația dumneavoastră. Puțurile de monitorizare pot rămâne in situ și pot fi revizitate regulat pentru monitorizarea continuă a calității apei dumneavoastră. Utilizând instrumente și programe informatice special adaptate, putem furniza și o urmărire automată și permanentă a evoluției pânzei dumneavoastră freatice.

Rapoartele noastre regulate pot fi utilizate pentru a sprijini procesele de aplicare și de obținere de permise pentru extracția apei și dacă este nevoie, pentru planificarea purificării. Cu mulți de ani de experiență în rezolvarea problemelor de calitate a apei la scară internațională, puteți avea încredere că vom găsi o soluție potrivită pentru situația pânzei dumneavoastră freatice.

Apa este bunul cel mai de preț și mai sensibil. Contactați astăzi echipa noastră pentru a afla mai multe despre maximizarea potențialului pânzei dumneavoastră freatice.