Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

SGS verifică puritatea apei dumneavoastră prin folosirea identificării indicilor biotici pentru probele de apă de balast în vederea testării prezenţei organismelor în apă.

Sunaţi astăzi echipa noastră de gestionare a apei pentru a vă asigura că reduceţi la minimum impactul apelor dumneavoastră uzate asupra mediului marin.

Biodiversitatea în cursurile de apă reprezintă un mediu sănătos. Acolo unde sursele de apă sunt afectate de contaminare, prezenţa diferitelor organisme variază în funcţie de rezistenţa acestora la poluare. Măsurarea numărului acestor specii reprezintă baza identificării indicilor biotici şi a eşantionării apei de balast.

Eşantionarea apei de balast şi măsurarea indicilor biotici identifică organisme în apa dumneavoastră pentru a controla calitatea apei şi pentru a stabili orice tratament de purificare necesar. Laboratoarele noastre de testare şi de eşantionare din lumea întreagă vă ajută să respectaţi toate reglementările naţionale şi internaţionale privind puritatea apei şi să reduceţi la minimum efluenţii şi deversarea în urma activităţilor dumneavoastră industriale.