Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Auditurile de mediu „due diligence” efectuate de SGS vă ajută să identificaţi răspunderea potenţială pentru daune aduse mediului înainte de a achiziţiona o nouă proprietate imobiliară. Rapoartele noastre de audit oferă consultanţa privind evaluarea independentă de care aveţi nevoie.

Înainte de a achiziţiona un teren contaminat sau o proprietate cu un istoric industrial care ar putea include poluarea, veţi beneficia de un audit de mediu „due diligence”. Evaluarea de mediu realizată de noi vă va facilita înţelegerea aspectelor privind contaminarea unui amplasament şi vă va ajuta să luaţi în considerare răspunderea amplasamentului atunci când îi stabiliţi valoarea reală. Examinăm şi potenţialul unor daune civile care ar putea rezulta, inclusiv cele care implică tranzacţii comerciale imobiliare şi analizăm opţiuni pentru un plan de decontaminare dacă este cazul.

Cu reţelele noastre globale de specialişti în evaluări de mediu, vă puteţi baza pe serviciile noastre profesioniste pentru a vă sprijini pe dumneavoastră şi afacerea dumneavoastră. Deoarece suntem independenţi financiar de părţile care se ocupă de producţie sau comercializare, vă putem oferi expertiză independentă şi imparţială.

Profitaţi de cunoştinţele noastre imbatabile privind legislaţia de mediu şi de experienţa noastră în domeniile auditurilor, certificării, eşantionării şi analizelor de mediu. Oferim soluţii inovatoare pentru problemele privind decontaminarea amplasamentelor şi garantăm că planurile dumneavoastră de afaceri sunt tratate cu maximă integritate şi confidenţialitate.

Contactaţi-i astăzi pe specialiştii noştri în evaluări de mediu pentru mai multe informaţii.

Oferim o serie de studii şi evaluări de mediu ale terenului pentru a ne sprijini cercetările, susţinute de rapoarte tehnice şi servicii de depozitare a datelor concepute să vă ajute activitatea.

Contactaţi-i astăzi pe specialiştii noştri în evaluări de mediu pentru mai multe informaţii.