Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Dioxinele şi furanii sunt cancerigene şi la fel sunt şi unii dintre cei mai reglementaţi contaminanţi ai mediului. Sunaţi astăzi SGS pentru o analiză a dioxinelor şi a furanilor pentru a garanta siguranţa terenului dumneavoastră.

Produse din neatenţie de procese industriale precum incinerarea deşeurilor, producerea substanţelor chimice şi albirea hârtiei, dioxinele şi furanii pot fi găsite în aer, în apă şi în solul contaminat. Pe măsură ce se acumulează, acestea pot deveni nocive pentru sănătatea umană.

Testarea dioxinelor şi a furanilor pe care noi o efectuăm poate identifica unde se produc emisii toxice şi vă poate ajuta să îmbunătăţiţi siguranţa activităţilor dumneavoastră. Vă putem ajuta să decontaminaţi aerul, apa şi solul de pe terenuri industriale şi de pe terenuri industriale potenţial contaminate. Monitorizăm, de asemenea, nivelurile de dioxine şi de furani în alimente şi în hrana pentru animale.

Complet acreditaţi la nivel local şi internaţional, suntem recunoscuţi drept unul dintre principalele şi cele mai sigure laboratoare din lume pentru testarea dioxinelor şi a furanilor. Cu analizele noastre de laborator, puteţi fi siguri că procesele dumneavoastră de producţie vor fi examinate în întregime pentru a controla şi a reduce dispersia acestor substanţe.

Spectrometria de masă de înaltă rezoluţie este singura tehnică de analize acceptată legal pentru determinarea cantităţii de dioxine şi de furani. Echipele noastre de la Institutul de Cromatografie Aplicată folosesc cele mai avansate tehnici în această tehnologie pentru a garanta că toate sursele posibile de emisii sunt verificate şi că până şi nivelurile scăzute pot fi monitorizate şi măsurate.

În funcţie de priorităţile dumneavoastră, putem testa o gamă largă de substanţe pentru a evalua riscul potenţial al expunerii persoanelor la dioxine şi furani, inclusiv: sol şi sedimente; apă; aer; emisii la coş; ţesut vegetal şi ţesut animal; sânge şi ser; alimente şi stocuri de hrană pentru animale. Testăm mii de probe în fiecare an şi suntem la curent cu cele mai recente cerinţe normative. Putem, de asemenea, să vă oferim sprijin continuu pentru zonele contaminate şi restaurarea terenului dumneavoastră.

Lăsaţi laboratoarele noastre recunoscute pe plan internaţional să vă ajute să garantaţi un mediu de lucru curat şi sănătos pentru firma dumneavoastră. Sunaţi astăzi echipa noastră pentru a garanta siguranţa firmei dumneavoastră.