Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

SGS oferă gestionarea transformatoarelor care conţin bifenili policloruraţi (PCB) pentru a vă ajuta să reciclaţi sau să vă debarasaţi de transformatoarele şi de condensatoarele dumneavoastră electrice. Pentru mai multe informaţii privind modul în care pot fi refolosite deşeurile dumneavoastră, sunaţi astăzi echipa noastră acreditată.

Transformatoarele şi condensatoarele electrice reprezintă o sursă semnificativă de bifenili policloruraţi (PCB). PCB sunt poluanţi organici persistenţi, substanţe care se acumulează în mediu. Odată ce sunt eliberaţi, PCB pot reprezenta un pericol câteva decenii, cauzând probleme pentru sănătatea umană şi pentru mediu.

Laboratoarele noastre acreditate vă pot ajuta cu servicii de management al deşeurilor pentru a sorta din nou şi pentru a refolosi deşeurile dumneavoastră industriale. Din transformatoarele şi condensatoarele dumneavoastră demontate putem refolosi până la 95 de procente din conţinut ca materii prime.

Echipele noastre sunt autorizate pentru manipularea transformatoarelor şi a condensatoarelor care conţin PCB. Colectăm deşeurile dumneavoastră electrice şi putem demonta utilajele de dimensiuni mai mari la faţa locului folosind propriul nostru utilaj de demontare şi de ridicare. Mijloacele noastre de transport sunt echipate cu recipiente etanşe pentru deplasarea la laboratoarele noastre acreditate în vederea depozitării temporare, a tratării şi a eliminării legale şi în siguranţă a deşeurilor periculoase.

Toate serviciile noastre sunt executate în conformitate cu reglementările naţionale şi internaţionale. Puteţi fi încrezători că operaţiile dumneavoastră vor respecta legislaţia în vigoare pentru sectorul dumneavoastră de activitate. Certificatele eliberate de noi atestă că deşeurile dumneavoastră au fost prelucrate în mod corect.

Sunaţi astăzi echipele noastre pentru evacuarea controlată şi ecologică a transformatoarelor şi condensatoarelor dumneavoastră.