Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Serviciile SGS de gestionare a lichidelor de frână şi de răcire asigură eliminarea controlată a deşeurilor rezultate din lichidele periculoase de automobile care cauzează contaminarea mediului. Pentru mai multe informaţii privind reciclarea deşeurilor dumneavoastră, sunaţi astăzi echipa noastră acreditată.

Lichidele din industria autovehiculelor, lichidele de frână şi de răcire, nu pot fi eliminate în gospodării sau la sediul firmelor în canale de scurgere sau la groapa de gunoi. Acestea conţin contaminanţi precum solvenţii şi pot pătrunde în sol şi în căile navigabile, provocând daune mediului şi riscuri pentru sănătate. Vestea bună este că, cu analiza potrivită, aceste lichide pot fi reutilizate sau eliminate în siguranţă.

Laboratoarele noastre de specialitate colectează aceste deşeuri lichide în butoaie sau containere pentru materiale în vrac. Analizăm conţinutul pentru a stabili calitatea şi nivelul lor de toxicitate. Putem împărţi cantităţile în categorii diferite pentru reciclare industrială, de exemplu ca materii prime pentru producerea de noi lichide de frână şi de răcire sau ca solvenţi pentru industria vopselurilor.

Acele cantităţi care sunt contaminate cu toxine ce nu pot fi separate în stoc mai curat trebuie să fie eliminate ca deşeuri periculoase. Noi vă putem ajuta să depozitaţi şi să trataţi aceste deşeuri. Şi vă putem oferi consultanţă pentru reciclarea deşeurilor lichide sau ca să analizaţi opţiunile pentru eliminarea ecologică a lichidelor de frână.

Toate serviciile noastre sunt executate în conformitate cu reglementările naţionale şi internaţionale. Şi vă ajutăm să respectaţi legislaţia în vigoare pentru sectorul dumneavoastră de activitate. Eliberăm şi certificate care atestă că deşeurile dumneavoastră au fost prelucrate în mod corect.

Sunaţi astăzi echipele noastre pentru o soluţie mai curată şi ecologică pentru gestionarea deşeurilor dumneavoastră.