Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Managementul deşeurilor furnizat de SGS va garanta că deşeurile dumneavoastră periculoase sunt analizate şi ambalate în vederea depozitării corespunzătoare sau pregătite pentru reutilizare sau eliminare în conformitate cu reglementările de mediu aplicabile.

Echipele noastre de management al deşeurilor au experienţă în toate sectoarele de activitate pentru a concepe soluţii de gestionare a deșeurilor potrivite produselor dumneavoastră. Laboratoarele noastre acreditate vă pot ajuta cu reclasificarea și reutilizarea deșeurilor dumneavoastră industriale, dar și cu depozitarea și transportul în siguranță. Centrele noastre de mediu au capacitate de depozitare şi sunt autorizate să gestioneze deşeurile periculoase. Noi verificăm conținutul deșeurilor dumneavoastră în vederea transportării, tratării și reciclării sau pentru eliminarea în siguranță.

Avem cunoştinţe de ultimă oră referitoare la cele mai recente restricţii şi standarde de mediu. Dumneavoastră vă puteţi concentra asupra activităţilor de bază, încrezători că administrarea şi managementul serviciilor de gestionare a deşeurilor dumneavoastră sunt asigurate. Sistemul nostru de management al rapoartelor utilizează fişe tehnice de securitate pentru materiale (MSDS) online pentru raportare precisă şi pentru a oferi dovada că operaţiunile dumneavoastră respectă reglementările de mediu privind sănătatea şi siguranţa.

Toate serviciile noastre sunt efectuate în conformitate cu reglementările naţionale şi internaţionale. Noi vă ajutăm să respectaţi legislaţia în vigoare pentru sectorul dumneavoastră de activitate. De asemenea, eliberăm certificate care atestă că deşeurile dumneavoastră au fost verificate și depozitate într-o manieră corespunzătoare.

Sunaţi astăzi echipa noastră de management de mediu pentru soluţii sigure pentru reutilizarea, reciclarea și eliminarea deșeurilor dumneavoastră.