Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Specialiştii SGS în studii privind gestionarea gropilor de gunoi pot garanta că depozitul dumneavoastră de deşeuri este sigur şi îşi optimizează funcţionarea. Sunaţi-ne astăzi pentru o soluţie integrată privind gestionarea gropilor de gunoi.

A menţine un depozit de deşeuri sigur şi profitabil poate fi o activitate complexă şi constantă care implică multe considerente legate de mediu. Este posibil să fie nevoie să remediaţi poluarea prin zgomot şi mirosuri şi să controlaţi deşeurile şi emisiile din groapa de gunoi. Este posibil, de asemenea, să fie nevoie să vă ocupaţi de riscul tasării solului.

Studiile noastre privind gestionarea depozitelor de deşeuri vor asigura evaluarea riscurilor şi informaţiile detaliate de care aveţi nevoie pentru a vă asigura că terenul dumneavoastră poate rezista la tasare şi că este viabil pentru amenajări viitoare. Echipa noastră acreditată pentru studii privind gestionarea gropilor de gunoi efectuează o examinare completă, oferindu-vă o gamă de soluţii pentru un plan de management integrat total. Colaborând cu dumneavoastră în calitate de auditor independent, vă oferim toate informaţiile de care aveţi nevoie pentru a respecta obligaţiile legale şi pentru a satisface necesităţile privind siguranţa pentru lucrări viitoare de planificare.

Studiile noastre privind managementul gropilor de gunoi vă ajută să gestionaţi un plan reuşit de management al deşeurilor. Fie că sunteţi responsabili de un depozit de deşeuri funcţional sau abandonat, noi vă putem ajuta cu următoarea gamă de servicii:

  • Evaluări ale impactului pentru a oferi un tablou complet al riscurilor potenţiale ale depozitului de deşeuri asupra mediului
  • Măsurători ale biogazului, aerului şi mirosurilor
  • Monitorizarea levigatului
  • Analiza datelor meteorologice pentru a anticipa factori care pot contribui la dispersia contaminanţilor

Serviciile noastre includ obţinerea de autorizaţii pentru teren şi studii privind decontaminarea pentru a oferi idei pentru protecţia mediului şi pentru lucrări de reparare a terenului.

Sunaţi astăzi echipa noastră de specialişti pentru a afla mai multe.