Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Pentru a vă ajuta să gestionați deșeurile și să îmbunătățiți siguranța produsului, SGS oferă o gamă de servicii de teren și de eșantionare de mediu pentru ca dumneavoastră să respectați toate reglementările.

Dacă activităţile dumneavoastră economice implică să vă ocupaţi de produse reziduale care ar putea fi clasificate drept periculoase, noi vă oferim o gamă de servicii pentru a vă garanta că deşeurile dumneavoastră sunt tratate eficient şi în conformitate cu reglementările. Serviciile noastre privind deșeurile și siguranța produsului includ eșantionarea deșeurilor și monitorizarea tasării gropii de gunoi.

Gestionarea chibzuită a deșeurilor dumneavoastră demonstrează un bun spirit de afaceri. Dar, pentru a realiza acest lucru, aveți nevoie de informații sigure și fiabile. Fiind lideri mondiali în analize de laborator, oferim servicii comprehensive de monitorizare și eșantionare a deșeurilor pentru a vă proteja afacerea și mediul. Vă putem ajuta cu monitorizarea tasării la suprafață a gropii de gunoi pentru a evita prăbușirea solului și de asemenea, vă putem ajuta să vă gestionați groapa de gunoi și compactarea acesteia.

Evitați penalizările care afectează bugetul și reputația dumneavoastră ocupându-vă de deșeurile dumneavoastră industriale într-un mod transparent și sigur pentru mediu. Sunaţi astăzi echipele noastre acreditate pentru servicii de siguranță a produsului și a deșeurilor.