Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Testarea de către SGS a produselor farmaceutice, a produselor de îngrijire personală şi a hormonilor poate stabili dacă activităţile dumneavoastră industriale şi de producţie prezintă riscul ca aceşti compuşi să pătrundă în mediu. Contactaţi astăzi echipele noastre de specialişti pentru mai multe informaţii.

Pe lângă faptul că conţin substanţe chimice toxice, produsele farmaceutice, produsele cosmetice şi cele de îngrijire personală pot conţine compuşi reziduali care se pot acumula în apă şi sol. Chiar şi în concentraţii scăzute, urmele acestor compuşi pot provoca condiţii nefavorabile pentru sănătatea umană şi pot distruge ecosistemele locale.

Echipele noastre de specialişti în analiza produselor farmaceutice, a celor de îngrijire personală şi a hormonilor au experienţa necesară pentru a cerceta operaţiile dumneavoastră pe amplasament şi în afara acestuia. Putem, de asemenea, să examinăm prezenţa factorilor de risc în produsele şi ingredientele dumneavoastră şi să identificăm metaboliţi bioactivi în produsele farmaceutice.

Folosind aparatura şi echipamentele cele mai moderne, echipa noastră de specialişti în analize prelevează probe de mediu din apa potabilă, apa râurilor sau din apele uzate, din sol, sedimente sau nămol şi chiar din peşte şi crustacee. Vă putem spune unde sunt zone cu probleme în producţia dumneavoastră şi pe amplasamentul dumneavoastră. Vă oferim consultanţă de specialitate pentru procesele de decontaminare şi tratare şi în vederea evitării dispersiei în mediu a compuşilor care sunt cercetaţi.

Contactaţi astăzi echipa noastră de specialişti ca să vă asiguraţi că activităţile dumneavoastră sunt sigure pentru mediu.