Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Micropoluanţii şi poluanţii organici persistenţi (POP) sunt foarte toxici în cantităţi acumulate. Contactaţi astăzi SGS pentru testarea micropoluanţilor POP ca să vă asigurați că procesele dumneavoastră sunt curate şi sigure.

Micropoluanţii şi POP sunt compuşi organici care sunt persistenţi în mediu pentru că nu se biodegradează și nici nu se descompun. Se pot acumula în mediu, alimente şi ţesut uman şi pot deveni un pericol pentru sănătate. De exemplu, dioxinele se pot acumula în lanţul trofic. Acrilamida se poate forma în produse prăjite în baie de ulei sau în reziduuri de pesticide ce pot rămâne pe fructe şi legume.

Testarea noastră pentru micropoluanţi şi POP poate identifica dacă aceste toxine sunt prezente în procesele dumneavoastră de producţie. Dacă sunt găsite, putem lucra împreună cu dumneavoastră pentru a găsi metode de a controla şi reduce proliferarea acestora. Vă putem ajuta să respectați reglementările de mediu şi să îmbunătăţiți siguranţa operaţiunilor dumneavoastră.

Institutul nostru pentru cromatografie aplicată este un laborator unic ce utilizează cercetarea cu cromatografie de mare rezoluţie pentru detectarea rapidă a celei mai mici contaminări. Analiza pentru detectarea de micropoluanţi şi POP este efectuată de echipa noastră de oameni de știință competenți și experimentați. Ei utilizează metode bazate pe cele mai noi tehnologii, pentru a analiza o gamă de substanţe pentru aceşti poluanţi. Livrează rapid rezultate pentru ca dumneavoastră să puteți trece cât mai repede la revizuirea proceselor de producţie, dacă este cazul.

Deoarece pot călători pe distanţe mari, micropoluanţii şi POP constituie o ameninţare la nivel global pentru siguranţa oamenilor şi a mediului. În consecinţă, sunt verificați cu mare atenţie şi există reglementări stricte în privința lor, cu scopul de a elimina producerea acestora. Chiar şi suspiciunea prezenţei acestor micropoluanţi în produsele dumneavoastră ar putea pune în pericol continuitatea şi reputaţia companiei dumneavoastră.

Oferiţi un mediu de lucru sigur şi reduceţi impactul companiei dumneavoastră asupra mediului . Contactaţi astăzi echipa noastră pentru a monitoriza şi a reduce prezenţa poluanţilor în mediul dumneavoastră de lucru.