Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

SGS oferă o gamă de servicii de analiză de specialitate efectuate în laboratoarele noastre acreditate pentru a vă oferi datele de care aveți nevoie pentru a vă asigura că vă desfășurați activitatea într-un mod complet ecologic care să respecte toate regulamentele de mediu în continuă schimbare.

Complet acreditaţi la nivel local şi internaţional, suntem recunoscuţi drept un lider mondial în testare și analize de laborator. Echipele noastre experimentate vă vor ajuta să inovați, să adaptați metodele dumneavoastră de producție și să investiți în procese care să îmbunătățească eficiența privind mediul. Examinăm o gamă largă de parametri analitici de mediu, printre care:

  • aer și gaz
  • praf şi particule
  • sol, nămol și sedimente
  • apă (ape reziduale, apă subterană, apă de suprafață, ape uzate, apă potabilă, apă de balast, apă de mare)
  • deșeuri (deșeuri periculoase, deșeuri industriale)
  • ape de canalizare și levigați
  • azbest şi alte fibre minerale

În afară de efectuarea de analize de rutină pentru investigarea contaminării, rețeaua noastră globală de laboratoare acreditate efectuează analize de specialitate mai detaliate pentru a identifica nivelurile mici de concentrație a poluanților complecși de nouă generație. Punem la dispoziție facilități de testare de ultimă generație care examinează probele pentru a detecta nivelurile scăzute de concentrație ale unei liste extinse de micropoluanți și poluanți organici persistenți (POP). Compuşii ţintă sunt selectaţi cu atenţie şi sunt revizuiţi şi actualizaţi continuu pentru a ne asigura că îi includ pe toţi cei impuşi conform legislaţiei locale şi internaţionale actuale. Includem, de asemenea, acele substanţe care anticipăm că vor fi relevante conform reglementărilor viitoare privind mediul.

Rapoartele noastre independente de mediu reprezintă un instrument prețios care demonstrează că vă desfășurați activitatea într-un mod responsabil față de mediu. De asemenea, acestea vă permit să stabiliți prioritatea unui plan de măsuri care să reducă emisiile de substanțe periculoase în mediu.

Calitatea solului dumneavoastră şi proprietăţile sale sunt componente cheie pentru un bun management al mediului. Contaminarea cu toxine şi deşeuri trebuie să fie monitorizată iar acest lucru ar putea fi impus de legislaţia pentru sectorul dumneavoastră de activitate. Analiza solului pe care noi o efectuăm vă poate ajuta să stabiliţi nivelurile poluanţilor mediului şi să acordaţi prioritate unui plan de decontaminare dacă acesta este necesar.

Pentru un bun management de mediu care vă va îmbunătăţi activitatea, sunaţi astăzi laboratoarele noastre acreditate pentru analize de specialitate.