Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Analiza de laborator efectuată de SGS – respectați reglementările de mediu

Acreditat cu standardele locale și internaționale, suntem recunoscuti ca un lider mondial în analize de laborator. Echipele noastre experimentate oferă o gamă de servicii analitice de laborator pentru a vă ajuta să respectați reglementările de mediu. Rapoartele noastre independente de mediu vă ajută să demonstrați că vă desfăşuraţi activitatea într-un mod responsabil faţă de mediu. De asemenea, acestea vă permit să stabiliți prioritatea unui plan de măsuri de reducere a impactului asupra mediului.

Conţinutul solului dumneavoastră ar trebui să fie verificat ca nu cumva să fie contaminat cu toxine şi deşeuri. Nivelurile maxime din solul dumneavoastră pot fi impuse de legislaţia pentru sectorul dumneavoastră de activitate. Analiza solului pe care noi o efectuăm poate stabili nivelurile de poluanţi ai mediului şi vă poate ajuta să acordaţi prioritate unui plan de decontaminare.

Pentru un bun management de mediu care să vă ajute afacerea să aducă inovaţii şi să vă îmbunătăţească performanţa de mediu, sunaţi astăzi echipele noastre acreditate pentru analize de laborator.