Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Specialiştii SGS în studii privind gestionarea gropilor de gunoi pot garanta că depozitul dumneavoastră de deşeuri este sigur şi îşi optimizează funcţionarea. Sunaţi-ne astăzi pentru o soluţie integrată privind gestionarea gropilor de gunoi.

A menţine un depozit de deşeuri sigur şi profitabil poate fi o activitate complexă şi constantă care implică multe considerente legate de mediu. Este posibil să fie nevoie să remediaţi poluarea prin zgomot şi mirosuri şi să controlaţi deşeurile şi emisiile din groapa de gunoi. Este posibil, de asemenea, să fie nevoie să vă ocupaţi de riscul tasării solului.

Studiile noastre privind gestionarea depozitelor de deşeuri vor asigura evaluarea riscurilor şi informaţiile detaliate de care aveţi nevoie pentru a vă asigura că terenul dumneavoastră poate rezista la tasare şi că este viabil pentru amenajări viitoare. Echipa noastră acreditată pentru studii privind gestionarea gropilor de gunoi efectuează o examinare completă, oferindu-vă o gamă de soluţii pentru un plan de management integrat total. Colaborând cu dumneavoastră în calitate de auditor independent, vă oferim toate informaţiile de care aveţi nevoie pentru a respecta obligaţiile legale şi pentru a satisface necesităţile privind siguranţa pentru lucrări viitoare de planificare.

Ne asigurăm că terenul dumneavoastră are drenaj şi ventilare corespunzătoare pentru a preveni pătrunderea poluanţilor în solul şi apa din împrejurimi. Studiile noastre de management al gropilor de gunoi prelevează probe din solul dumneavoastră pentru a monitoriza levigatul şi pentru a măsura biogazul. Efectuăm un studiu de caracterizare în adâncime folosind sonde şi şanţuri pentru a stabili încărcătura de poluanţi. Tehnicile noastre de modelare a apei subterane ajută la examinarea modului în care este controlată dispersia contaminanţilor în mediul subteran.

Sunaţi astăzi echipa noastră de specialişti pentru a afla mai multe.