Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Un studiu efectuat de SGS cu privire la soarta şi transportul contaminanţilor poate determina calea de migrare a poluanţilor prin terenul dumneavoastră, evaluând fiecare tip şi formulând un plan adecvat de decontaminare. Contactaţi astăzi echipele noastre de specialişti pentru a afla mai multe.

Contaminanţii de pe terenul dumneavoastră, cum ar fi metalele, solvenţii cloruraţi, hidrocarburile şi pesticidele etc., se pot deplasa şi răspândi pe tot terenul dumneavoastră dar şi în captările de apă, râurile şi acviferele protejate din proximitate. Unii pot exista în stare solidă dar se pot dizolva sau pot fi absorbiţi, accelerându-şi răspândirea în apa subterană şi în sol.

Cel mai bun mod de a preveni răspândirea poluării este să înţelegeţi vitezele diferite de migrare ale diverşilor contaminanţi prezenţi pe terenul dumneavoastră. Un studiu privind soarta şi transportul contaminanţilor vă ajută să dobândiţi o înţelegere precisă a comportamentului contaminanţilor în apa dumneavoastră subterană.

Utilizarea modelării hidrogeologice tridimensionale pentru a simula comportamentul contaminanţilor în apa subterană ne permite să evaluăm tiparele de atenuare naturală a contaminării apei. Folosind un software performant de modelare, integrăm contextul local geologic şi hidrogeologic, precipitaţiile, condiţiile de infiltrare şi de atenuare şi folosim cinetica apei subterane pentru a modela reacţiile biochimice.

Studiile noastre ne vor permite să propunem tehnici adecvate de decontaminare şi un plan de monitorizare regulată adaptat situației dumneavoastră. Sunaţi-ne astăzi pentru a afla mai multe cu privire la modul în care puteţi monitoriza şi controla poluarea pe terenul dumneavoastră.