Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Un studiu al SGS de caracterizare sau de delimitare asigură o delimitare completă a poluării amplasamentului dumneavoastră, ceea ce vă permite să selectaţi soluţii adecvate de decontaminare. Sunaţi-ne astăzi pentru a afla mai multe.

Odată ce cunoaşteţi istoricul terenului dumneavoastră şi după ce aţi efectuat un studiu iniţial sau pentru „primul pas”, ar putea fi esenţial să studiaţi mai în detaliu orice poluare de pe terenul dumneavoastră. Ar putea fi necesară o investigare mai aprofundată - un studiu de caracterizare sau de delimitare. Acest studiu examinează solul şi apa dumneavoastră subterană şi vă oferă informaţiile de care aveţi nevoie pentru a dezvolta strategia de decontaminare potrivită pentru terenul dumneavoastră.

Un studiu de caracterizare sau de delimitare poate include mai multe etape ale studiului cu scopul de a oferi detalii pentru caracterizarea contaminării. Investigaţiile noastre continuă până când se cunoaşte gradul complet de contaminare. Acest lucru poate însemna instalarea de piezometre şi prelevarea de probe de sol şi de apă subterană. Se oferă, de asemenea, tehnici alternative adecvate terenului dumneavoastră.

Studiul de caracterizare poate, de asemenea, să se extindă până la investigaţii mai amănunţite cum ar fi foraje de adâncime în sol şi forare în terenul stâncos, teste de permeabilitate şi de trasabilitate, teste şi încercări granulometrice ale solului pentru a determina direcţia şi viteza de curgere a apei subterane.

Sunaţi-ne astăzi - studiul nostru de caracterizare foarte calitativ va garanta că aveţi o evaluare precisă a poluării terenului dumneavoastră şi cele mai rentabile şi eficiente soluţii pentru decontaminare.