Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

SGS foloseşte programe informatice şi tehnologii avansate pentru a vă oferi o analiză şi o interpretare detaliată a impactului dumneavoastră asupra mediului.

Folosim cele mai recente tehnologii de modelare pentru a afişa vizual rezultatele astfel încât să puteţi acorda în mod clar prioritate unor zone pentru planul dumneavoastră de management al mediului.

Specialiştii noştri în terenuri contaminate efectuează studii de caracterizare în adâncime a solului dumneavoastră pentru a stabili încărcătura de poluanţi şi pentru a folosi mai multe tehnici de modelare în vederea raportării rezultatelor noastre. Vă putem ajuta să vă protejaţi terenul de o activitate retroactivă costisitoare de decontaminare sau să reparaţi un teren contaminat.

Serviciile noastre de interpretare şi modelare vă asigură dovada independentă de care are nevoie compania dumneavoastră pentru a îndeplini cerinţele de reglementare şi pentru a lua măsuri în vederea reducerii impactului dumneavoastră asupra mediului. Sunaţi astăzi echipa noastră de specialişti pentru a afla mai multe.