Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Demonstrați implicarea dvs. în domeniul sănătății și securității ocupaționale cu ajutorul soluțiilor SGS de instruire, audit și certificare referitoare la standardul de management al securității OHSAS 18001.

După publicarea ISO 45001:2018 în martie 2018, organizațiile au la dispoziție trei ani pentru a migra de la OHSAS 18001 la noul standard. Între timp, până la migrare, vor rămâne valabile certificările OHSAS 18001. La sfârșitul acestei perioade, certificările OHSAS 18001 nu vor mai fi disponibile.

OHSAS 18001 este specificația de evaluare recunoscută la nivel internațional aferentă standardului de management al sănătății și securității ocupaționale. Elaborat de organisme de top din domeniu, precum și de organisme pentru aplicarea standardelor internaționale și de certificare, OHSAS 18001 oferă un cadru care vă permite să identificați și să controlați în permanență riscurile de sănătate și securitate, să reduceți potențialul de accidentare, să contribuiți la conformitatea cu normele legale și să îmbunătățiți performanțele globale ale firmei dvs.

Noi vă oferim un portofoliu de servicii de formare, audit și certificare pentru standardul OHSAS 18001 și vă ajutăm astfel să gestionați eficient aspectele de sănătate și securitate din cadrul organizației dvs. Soluțiile noastre vă oferă posibilitatea de a vă demonstra implicarea în materie de sănătate și securitate ocupațională, precum și de a îndeplini cerințele normative. Rețeaua noastră de specialiști experimentați vă asigură că sistemele dvs. sunt conforme cu ultimele practici din domeniu.

Odată cu lansarea recentă a standardului ISO 45001:2018, toate migrările de la OHSAS 18001 trebuie finalizate până la 12 martie 2021, inclusiv deciziile privind neconformitatea și certificarea. După această dată, certificatele OHSAS nu vor mai fi valabile. Prin urmare, toate auditurile efectuate după 12 martie 2020 trebuie să respecte ISO 45001, indiferent că sunt audituri de migrare, inițiale sau de recertificare.

Lăsați-ne să asigurăm continuitatea afacerii dvs. utilizând sisteme eficiente de management al sănătății și securității ocupaționale. Contactați-ne chiar astăzi specialiștii pentru a afla mai multe informații despre portofoliul de servicii OHSAS 18001 și despre migrarea la ISO 45001.