Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Serviciile SGS de gestionare a energiei au ca obiectiv să vă ofere soluţii pentru o mai mare eficienţă energetică şi pentru reduceri de costuri, fie că doriţi să fiţi în concordanţă cu politicile interne, să respectaţi obligaţiile legale sau să vă demonstraţi angajamentul privind durabilitatea. Sunaţi-ne astăzi pentru a afla despre avantajele unui audit energetic.

O investiţie în eficienţa energetică generează oportunităţi de economisire şi vă îmbunătăţeşte rentabilitatea. Deoarece clădirile reprezintă în jur de 40 de procente din utilizarea de energie şi aproximativ o treime din emisiile de gaze cu efect de seră, ele sunt din ce în ce mai mult o ţintă atât pentru noi reglementări cât şi pentru iniţiative de finanţare. Pe lângă reducerea costurilor de operare, practicile eficiente de gestionare a energiei vă pot ajuta, de asemenea, să respectaţi reglementările relevante privind energia şi să vă reduceţi impactul asupra mediului.

Echipele noastre internaţionale dedicate şi specializate în domeniul energetic au expertiză îndelungată în verificarea şi identificarea măsurilor privind eficienţa energetică. Fie că aveţi nevoie de o analiză comparativă a construcţiei dumneavoastră, de un audit de revizuire pentru a identifica zonele cu probleme energetice majore ale unităţii dumneavoastră, de un audit general amănunţit care să ofere analize complete ale măsurilor privind eficienţa energetică alternativă a bunurilor dumneavoastră sau de un audit al categoriei de investiţii care să se concentreze asupra măsurilor de conservare a energiei (ECM) potenţial costisitoare, auditurile noastre energetice ecologice vă ajută să vă îmbunătăţiţi rentabilitatea, să reduceţi emisiile de dioxid de carbon şi să creaţi un mediu de lucru mai confortabil.

Auditurile noastre energetice aderă la metodologii recunoscute internaţional precum IEA-ECBCS Anexa 11 sau ASHRAE şi includ următoarele procese şi rezultate:

  • Inspectarea pe teren a echipamentelor și sistemelor cu consum de energie în condiţii de funcţionare
  • Înţelegerea comportamentului clădirii şi interacţiunile cu folosirea, programul de funcţionare şi starea atmosferică
  • Colectarea şi analiza datelor privind construcţia şi utilitatea inclusiv examinarea echipamentelor instalate, analiza facturilor de energie şi repartizarea consumului
  • Selectarea şi evaluarea măsurilor de conservare a energiei pentru a vă îmbunătăţi consumul de energie
  • Estimarea potenţialului de economii de energie inclusiv perioada estimată de recuperare a investiţiei sau rentabilitatea investiţiei (ROI) pentru fiecare opţiune de economie de energie

Pentru construcţii noi sau proiecte de renovare, putem examina potenţialul pentru proiectare şi arhitectură eficiente din punct de vedere energetic. Noi sugerăm măsuri de economie a energiei şi identificăm subvenţii şi programe de stimulente care pot fi relevante pentru ramura sau sectorul dumneavoastră de activitate.

La finalizarea auditurilor noastre energetice, vă putem elibera o etichetă energetică. Ca dovadă a conformităţii şi economiei de energie, o etichetă oferă un avantaj atunci când intenţionaţi să vindeţi sau să oferiţi spre închiriere clădirea.

Sunaţi astăzi echipele noastre experimentate pentru a vă stabili auditul energetic.