Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Studiile privind carstul efectuate de SGS vă ajută să evitaţi cavităţile subterane şi prăbuşirea solului sub amplasamentele dumneavoastră. Sunaţi-ne astăzi pentru a afla cum puteţi proceda.

Formaţiunile de roci carbonate (sau carst) pot dezvolta cavităţi unde poate circula apa subterană. Dezintegrarea rocilor carbonate poate duce la prăbuşiri subterane şi la avarii la structura amplasamentului sau a clădirii dumneavoastră.

Pentru a evita avarii costisitoare la amplasamentul dumneavoastră, studiile noastre de teren pot detecta zone cu probleme potenţiale şi pot formula un plan pentru managementul riscurilor referitoare la carst. Efectuăm un studiu iniţial al amplasamentului dumneavoastră pentru a examina datele privind geologia locală şi stabilitatea solului. Efectuând un studiu de documentare şi câteva foraje superficiale, vă putem oferi recomandări cu privire la măsuri de precauţie pe care să le luaţi în timpul construirii amplasamentului. În unele cazuri, în special unde sunt detectate zone carstifiate, e posibil să fie nevoie să folosim tehnici mai sofisticate pentru a aborda managementul riscurilor referitoare la carst, cum ar fi investigaţiile geofizice folosind tomografia şi microgravimetria.

Managementul riscurilor referitoare la carst reprezintă o problemă serioasă care nu poate fi ignorată. Sunaţi astăzi echipele noastre de specialişti şi fiţi siguri că veţi avea un plan potrivit pentru amplasamentul dumneavoastră.