Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Un studiu pentru remediere efectuat de SGS va evalua opțiunile disponibile pentru a găsi cea mai eficace metodă pentru curățarea solului contaminat.

Sunaţi astăzi echipa noastră de specialişti.

Contaminarea solului dumneavoastră cu poluanți industriali poate reprezenta o amenințare pentru sănătatea oamenilor, pentru ecosisteme și resursele de apă. Este util să reduceți impactul dumneavoastră asupra mediului și să creșteți valoarea terenului prin procesul de remediere, care să vă curețe solul.

Echipele noastre acreditate de mediu vor efectua un studiu de remediere pe terenul dumneavoastră. Aceasta va asigura că ați ales cel mai eficace tip de remediere, care să se potrivească tipului și proporției contaminării. Noi analizăm prezența poluanților și examinăm caracteristicile geologice și hidrogeologice pentru a găsi soluții posibile.

Studiul nostru se desfășoară conform unei metodologii riguroase, utilizând tehnici sigure și eficiente din punct de vedere al costurilor și care respectă cele mai recente obligații legale și normative. Rezultatul final este un plan de reabilitare personalizat care compară într-un mod clar opțiunile de remediere potrivite nevoilor dumneavoastră.

Printre opțiunile de remediere disponibile se numără:

  • Tehnici in situ: bioremediere, atenuare naturală, (bio) ventilare, (bio) barbotaj, bariere reactive permeabile, extracția de vapori din sol și injecții.
  • Tehnici pe teren: „pompează și tratează” cu tratarea la fața locului a apei pompate (separatoare, coloane de rectificare, cărbuni activați), lucrarea terenului și tratarea pământului cu ajutorul unităților mobile.
  • Technici în afara terenului: excavarea pământului contaminat și evaluarea efectuată într- un centru de tratare (tratamente biologice, fizico-chimice, termice, prin incinerare și multe altele).

Pentru urmărirea lucrărilor de remediere, vă punem la dispoziție specificațiile pentru licitație care cuprind informațiile tehnice și administrative de care aveți nevoie pentru contractorii de specialitate din domeniu. De asemenea, oferim recomandări independente și o evaluare comparativă a ofertelor dumneavoastră pentru remediere.

În timpul lucrărilor de decontaminare, ne vom asigura că furnizorul dumneavoastră respectă specificațiile licitației și vom supraveghea respectarea normelor de siguranță. Prezența noastră pe teren înseamnă că putem de asemenea să ne ocupăm de sortarea și eșantionarea pământului excavat și de monitorizarea apei subterane, ce pot fi necesare ca parte a procesului de remediere.

Profitați de cunoștințele noastre de specialitate și sunați astăzi echipa noastră de mediu pentru o soluție de reabilitare potrivită pentru terenul dumneavoastră.