Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Un studiu privind terenurile contaminate efectuat de SGS vă poate ajuta să evitaţi catastrofele ecologice şi consecinţele poluării solului şi a apei subterane. Vă putem ajuta să vă protejaţi terenul şi să evitaţi o activitate retroactivă costisitoare de decontaminare.

Poluarea solului şi a apei subterane poate deveni o problemă pentru sănătate şi pentru mediu care depăşeşte cu mult hotarele terenului dumneavoastră. Cu o experienţă dovedită şi cu o reţea internaţională care vă garantează servicii de calitate peste tot în lume, vom aborda problema contaminării apei subterane şi a solului dumneavoastră în mod rapid şi eficient.

Reţelele noastre de experţi folosesc laboratoarele noastre autorizate şi instalaţii mobile la faţa locului pentru a cerceta orice poluare prezentă pe terenul dumneavoastră. Colaborăm cu dumneavoastră pentru a dezvolta un program reuşit de management de mediu şi un plan rentabil pentru decontaminarea şi revalorificarea terenului.

Prin intermediul studiilor noastre privind terenurile contaminate, vă vom asigura consultanţa independentă de care are nevoie compania dumneavoastră pentru a îndeplini toate cerinţele de reglementare. Sunaţi astăzi echipa noastră de specialişti pentru a afla mai multe.