Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

SGS poate detecta azbest şi alte fibre respirabile reglementate sau interzise care sunt periculoase pentru sănătatea umană.

Protejaţi-vă angajaţii şi afacerea - sunaţi-i acum pe specialiştii noştri în gestionarea azbestului pentru un plan potrivit pentru spaţiul dumneavoastră.

Expunerea la azbest, la siliciul cristalin şi la alte fibre cancerigene recunoscute trebuie să fie verificată, corectată sau eliminată. Echipele noastre acreditate au experienţă în gestionarea azbestului în mai multe sectoare de activitate. Noi vă oferim o inspectare a amplasamentului şi un plan de gestionare a azbestului pentru a ne asigura că angajaţii dumneavoastră lucrează într-un mediu lipsit de riscuri care respectă toate standardele şi reglementările privind sănătatea şi securitatea.

Azbestul trebuie să fie eliminat de către experţi autorizaţi conform unor condiţii stricte de sănătate şi securitate. Echipele noastre de specialişti în gestionarea azbestului din lumea întreagă sunt autorizate să supravegheze şi să monitorizeze eliminarea prudentă a acestei substanţe periculoase. Dacă terenul dumneavoastră prezintă risc de expunere la azbest, noi colaborăm cu dumneavoastră pentru a evita contaminarea costisitoare şi pentru a asigura un mediu de lucru sigur.

Sunaţi-ne astăzi pentru a elimina riscul expunerii la azbest.