Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

SGS oferă soluţii durabile de gestionare a terenurilor industriale potenţial contaminate pentru a reface şi a refolosi terenurile abandonate. Sunaţi astăzi echipele noastre de management al mediului pentru a afla cum terenul dumneavoastră nefolosit ar putea fi reintrodus în comunitate.

Terenurile industriale potenţial contaminate - terenuri nefolosite şi abandonate - sunt pete pe peisaj şi sunt adesea moştenirea activităţii industriale din trecut. Ele sunt consecinţa activităţii industriale intense care nu a acordat atât de multă atenţie preocupărilor pentru mediu câtă acordăm noi astăzi. Dacă ar fi gestionate în mod eficient şi profesionist, aceste terenuri industriale potenţial contaminate au un mare potenţial în programele de reciclare a terenurilor. Terenurile pot fi reamenajate şi reorganizate pentru binele unor comunităţi întregi.

Serviciile noastre de gestionare a terenurilor industriale potenţial contaminate vă ajută să vă examinaţi terenul nefolosit. Zona poate fi afectată de contaminarea cu azbest, de contaminarea solului şi a apei, de poluarea datorată deşeurilor periculoase sau de alt tip de poluare. Pentru a găsi cele mai bune metode pentru a vă revitaliza terenul, specialiştii noştri colaborează cu arhitecţi, cu contractanţi şi cu autorităţile dumneavoastră locale. Împreună cercetăm soluţii inovatoare şi adecvate care să satisfacă nevoile şi cerinţele normative pentru regiunea dumneavoastră.

Obiectivul evaluării terenurilor industriale potenţial contaminate este să evidenţiem orice probleme ale terenurilor şi să concepem soluţii tehnice eficiente pentru decontaminare, pentru eliminarea deşeurilor, pentru eliminarea azbestului, pentru reamenajarea şi pentru reciclarea terenurilor. Vă putem apoi ajuta să apreciaţi rentabilitatea economică a investiţiei dumneavoastră, în funcţie de dezvoltarea şi de programul proiectului.

Succesul proiectului dumneavoastră este susţinut de rezultatele noastre în gestionarea cu creativitate şi inovaţie a numeroase proiecte privind terenurile industriale potenţial contaminate. Sunaţi-ne astăzi pentru un plan integrat în vederea refacerii terenului dumneavoastră industrial potenţial contaminat.