Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Pentru a vă ajuta să respectaţi raportarea obligatorie şi voluntară a emisiilor de gaze cu efect de seră (GES), SGS vă oferă servicii de validare şi verificare.

Ne angajăm să garantăm că emisiile de GES şi reducerile emisiilor sunt raportate într-un mod complet, consecvent şi precis. Verificarea emisiilor stabileşte conformitatea cu limitele maxime şi pentru raportarea voluntară. Certificăm, de asemenea, reducerile de emisii. Programul nostru privind schimbările climatice vă va facilita comercializarea certificatelor de emisii de GES. Prin promovarea standardizării procedurilor de verificare, acesta vă va permite să participaţi la programe internaţionale.

Serviciile noastre privind schimbările climatice includ o serie de programe pentru a evalua amprenta dumneavoastră de carbon şi pentru a verifica angajamentul dumneavoastră de reducere a emisiilor de carbon şi eligibilitatea pentru neutralitatea şi etichetarea carbonului. Validăm proiecte pentru a garanta că acestea respectă criteriile relevante de eligibilitate. Serviciile noastre vă pot ajuta fie că sunteţi eligibil pentru schema UE de comercializare a certificatelor de emisii, aveţi un proiect în cadrul Mecanismului de dezvoltare nepoluantă sau doriţi doar să vă raportaţi la una din numărul tot mai mare de iniţiative voluntare sau în funcţie de stat.

Sunaţi-ne azi pentru a afla mai multe despre serviciile privind schimbările climatice adecvate sectorului dumneavoastră de activitate şi pentru a da o notă competitivă activităţilor dumneavoastră.