Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Folosirea arheometriei dioxidului de carbon, cum ar fi datarea cu carbon radioactiv, pentru a măsura cu precizie emisiile dumneavoastră de dioxid de carbon poate facilita gestionarea amprentei dumneavoastră de carbon. Sunaţi astăzi echipa noastră pentru recomandări privind reducerea impactului dumneavoastră asupra mediului.

Vă putem ajuta să respectaţi reglementările actuale pentru a măsura emisiile dumneavoastră de dioxid de carbon iar acestea le verificăm prin analiză independentă. Analiza arheometrică a dioxidului de carbon poate aduce foloase firmei dumneavoastră prin determinarea cantităţii de electricitate şi de energie termică produse exclusiv din carbon regenerabil. Acest lucru poate reduce amprenta dumneavoastră de carbon şi vă poate îmbunătăţi creditele de reducere a emisiilor de carbon. Analiza noastră poate fi folosită pentru a vă completa planul de management al mediului referitor la monitorizarea practicilor dumneavoastră industriale şi la raportarea emisiilor dumneavoastră anuale de gaze cu efect de seră.

O proporţie semnificativă a emisiilor de dioxid de carbon provin din carbonul biogenic (combustia materialului biologic alcătuit din carbon, hidrogen şi oxigen). Acest lucru are drept consecinţă emisii neutre în carbon deoarece carbonul este generat prin ciclul carbonului în natură. Conform actualului Protocol de la Kyoto şi unor programe privind emisiile de gaze cu efect de seră, folosirea carbonului biogenic şi a subproduselor acestuia drept combustibili alternativi poate fi clasificată ca reducere a emisiilor de gaze cu efect de seră.

Făcând distincţia între dioxidul de carbon biogenic şi cel obţinut din combustibili fosili, compania dumneavoastră poate cuantifica emisiile efective de gaze cu efect de seră şi creditele de care aveţi nevoie pentru a vă compensa amprenta de carbon. Dacă puteţi raporta cu încredere emisii mai scăzute, puteţi şi să obţineţi venituri din certificatele comercializabile suplimentare.

Echipele noastre calificate de tehnicieni folosesc echipamente moderne pentru a preleva probe la faţa locului din emisiile de dioxid de carbon şi din combustibili în amestec. Folosirea datării cu carbon radioactiv elimină nevoia unor teste laborioase, costisitoare şi periculoase de eşantionare a combustibilului brut care necesită monitorizare continuă. Rezultatele sunt analizate la un laborator acreditat, cu o vastă experienţă în datarea cu carbon radioactiv.

Îmbunătăţiţi astăzi sănătatea mediului pentru activităţile dumneavoastră. Sunaţi astăzi echipele noastre de specialişti de mediu pentru soluţii durabile adecvate afacerii dumneavoastră.