Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Serviciile SGS de laborator de mediu acreditat oferă teste pentru o gamă de parametri analitici care să furnizeze datele de care aveți nevoie pentru a respecta cerințele normative de mediu sau pentru a evalua impactul activității dumneavoastră. Contactaţi acum echipa noastră de specialişti pentru a afla mai multe.

Veți dori să fiți siguri că vă desfășurați activitatea într-o manieră responsabilă față de mediu, care să respecte toate cerințele normative de mediu în continuă schimbare. Serviciile noastre de analiză independentă a diferitelor matrice, bazate pe o gamă largă de parametri de mediu, vă vor furniza datele de care aveți nevoie.

Gama noastră de teste și analize de mediu include următoarele matrice:

  • Aer și gaz
  • Sol, nămol și sedimente
  • Apă (apă uzată, apă subterană, apă de suprafață, apă de proces, apă potabilă, apă de balast, apă de mare)
  • Deșeuri (deșeuri periculoase, deșeuri industriale)
  • Ape menajere și levigați
  • Azbest şi alte fibre minerale
  • Praf şi particule

Rețeaua noastră globală de laboratoare acreditate ISO 17025 pot efectua analize de rutină pentru a confirma prezența oricărei contaminări. De asemenea, avem experiența și tehnologia pentru a efectua analize de specialitate mai detaliate pentru a identifica chiar și concentrații foarte mici ale generațiilor noi și complexe de poluanți.

În plus, laboratoarele noastre de înaltă rezoluție oferă instrumente analitice rapide cu mai multe componente pentru sute de contaminanți. Aceste facilități de ultimă generaţie examinează probe pentru nivelurile scăzute de concentrație ale unei liste extinse de micropoluanţi şi poluanţi organici persistenţi (POP), inclusiv dioxine și alte substanțe. Compuşii ţintă sunt selectaţi cu atenţie şi sunt revizuiţi şi actualizaţi continuu pentru a ne asigura că îi includ pe toţi cei impuşi conform legislaţiei locale şi internaţionale actuale. De asemenea, încurajăm inovarea incluzând acele substanțe pe care le anticipăm a fi de luat în considerare în cadrul reglementărilor viitoare de mediu.

Rapoartele analizelor noastre de mediu reprezintă un instrument valoros care demonstrează că vă desfăşuraţi activitatea într-un mod responsabil faţă de mediu. De asemenea, acestea vă permit să stabiliți prioritatea unui plan de măsuri de reducere a emisiilor și a dispersării substanțelor periculoase în mediu. Echipele noastre experimentate vă vor ajuta să inovați, să adaptați metodele dumneavoastră de producție și să investiți în procese care să îmbunătațească performanța ecologică.

Rețeaua noastră de laboratoare vă poate furniza date elecronice livrabile (EDD) la nivel global, permițându-vă să vă administrați datele mai eficient.

Deoarece suntem independenți față de organizații industriale sau sectoriale, față de autorități sau grupuri de presiune, puteți fi siguri că soluțiile noastre vor fi concepute special pentru a vă îndeplini nevoile și pentru a crește eficiența și reputația afacerii dumneavoastră.

Sunați astăzi laboratoarele noastre specializate pentru analize exacte și fiabile și pentru un plan de măsuri personalizat.