Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

SGS foloseşte programe informatice şi tehnologii avansate pentru a vă oferi o analiză şi o interpretare detaliată a impactului dumneavoastră asupra mediului.

Folosim cele mai recente tehnologii de modelare pentru a afişa vizual rezultatele astfel încât să puteţi acorda în mod clar prioritate unor zone pentru planul dumneavoastră de management al mediului.

Monitorizarea emisiilor pe care noi o efectuăm include analiza trepidaţiilor, servicii de măsurare a zgomotului şi de monitorizare a mirosurilor. Vă ajutăm să înţelegeţi impactul emisiilor dumneavoastră folosind modele de dispersie a aerului pentru a vă arăta zonele de impact din vecinătatea proceselor dumneavoastră operaţionale. Acest lucru vă poate ajuta să vă hotărâţi asupra opţiunilor potrivite ca să vă ocupaţi de poluarea aerului. Modelele noastre sunt adecvate pentru a fi prezentate agenţiilor guvernamentale în vederea obţinerii aprobărilor şi autorizaţiilor.

Serviciile noastre includ:

  • Studii privind dispersia aerului şi mirosurilor şi modelare
  • Studii privind emisiile fugitive

Serviciile noastre de interpretare şi modelare vă asigură dovada independentă de care are nevoie compania dumneavoastră pentru a îndeplini cerinţele de reglementare şi pentru a lua măsuri în vederea reducerii impactului dumneavoastră asupra mediului.

Sunaţi astăzi echipa noastră de specialişti pentru a afla mai multe.