Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

SGS poate detecta azbest şi alte fibre respirabile reglementate sau interzise care sunt periculoase pentru sănătatea umană.

Protejaţi-vă angajaţii şi afacerea - sunaţi-i acum pe specialiştii noştri în gestionarea azbestului pentru un plan potrivit pentru spaţiul dumneavoastră.

Expunerea la azbest, la siliciul cristalin şi la alte fibre cancerigene recunoscute trebuie să fie verificată, corectată sau eliminată. Echipele noastre acreditate au experienţă în gestionarea azbestului în mai multe sectoare de activitate. Noi vă oferim o inspectare a amplasamentului şi un plan de gestionare a azbestului pentru a ne asigura că angajaţii dumneavoastră lucrează într-un mediu lipsit de riscuri care respectă toate standardele şi reglementările privind sănătatea şi securitatea.

Serviciile noastre de prelevare de probe de azbest ajută la eliminarea expunerii la azbest periculos şi la alte fibre minerale şi naturale. Echipa noastră prestatoare de servicii la faţa locului privind azbestul vă monitorizează aerul şi prelevează cu atenţie probe din fiecare zonă suspectă. Probele sunt examinate de către laboratoarele noastre acreditate pentru a stabili prezenţa dar şi tipul şi cantitatea de azbest şi alte fibre.

Sunaţi-ne astăzi pentru a elimina riscul expunerii la azbest.