Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Navele de pasageri, de marfă și de containere produc emisii ce sunt supuse din ce în ce mai mult controalelor de reglementare.

Apelând la serviciile de mediu de la SGS pentru servicii de analiză a emisiilor navelor, puteți monitoriza poluanții și respecta limitele legale. Contactați astăzi echipa noastră pentru a afla mai multe.

Este foarte important să fiţi informaţi despre emisiile totale ale navelor dumneavoastră, pentru a asigura că vasele dumneavoastră respectă cerințele normative necesare accesului în ape și porturi controlate. Serviciile noastre de monitorizare a emisiilor navelor utilizează o varietate de sisteme pentru eșantionarea și urmărirea poluanților din gaze de eșapament și coșuri de fum. Utilizăm tehnici robuste de testare care vor face faţă condițiilor flotei dumneavoastră, cum ar fi rezistența la căldură, ploaie și mișcare. În timp ce eșantionarea este efectuată la fața locului, analiza are loc atât la bord cât și în laboratoarele noastre acreditate.

Unul din beneficiile utilizării serviciilor noastre pentru emisiile navelor este că rețeaua noastră de birouri de distribuție înseamnă că testele pot fi efectuate în portul de îmbarcare, înainte ca navele să pătrundă în ape controlate.

Concepută să reducă încălzirea globală, convenția organizației maritime internaționale (IMO) pentru prevenirea poluării navale a aerului (convenția MARPOL anexa VI) impune limite globale mai stricte pentru emisiile de oxid de azot, oxid de sulf și gaz de seră din gazele de eșapament ale navelor. De asemenea, are scopul de a îmbunătăți calitatea mediului și sănătatea oamenilor, în special pentru acele comunități care trăiesc lângă porturi și linii de coastă. Cu noi amendamente ale MARPOL ce vor intra în vigoare lunile și anii viitori, lăsați echipa noastră de experți să vă ajute să țineti pasul cu ultimele noutăți.

Utilizăm echipament și metodologii conform reglementărilor din anexa VI revizuită a Marpol. Frecvența monitorizării noastre și formatul rapoartelor respectă de asemenea cerințele normative și pot fi utilizate la documentarea angajamentului dumneavoastră de reducere a emisiilor. Acestea constituie de asemenea dovada pentru autorităţile de reglementare și părțile interesate că respectați cerințele normative.

Vă oferim un raport detaliat de monitorizare, incluzând o detaliere a statisticilor de emisii cu opțiuni pentru diminuare și controale. Vă putem ajuta să proiectați un proces durabil pentru afacere şi eficient din punct de vedere al costurilor pentru reducerea emisiilor, inclusiv orice modificări necesare pentru motor.

Reducerea emisiilor este un semn clar pentru partenerii dumneavoastră de afaceri și pentru părțile interesate cu privire la angajamentul dumneavoastră pentru un dosar ecologic curat. Regulamentele pot fi respecate mai uşor dacă apelaţi la serviciile noastre de monitorizare a emisiilor navelor. Sunaţi-ne astăzi.