Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Pentru managementul securităţii şi al mediului - fie că începeţi un nou proiect de construcţie sau dezafectaţi o mină - veţi dori să începeţi cu sau să lăsaţi în urmă un teren curat.

SGS vă poate ajuta oferind servicii de laborator de mediu mobil pentru date rapide şi sigure la faţa locului pentru a garanta un proiect rentabil care se încadrează în bugetul şi timpul dumneavoastră.

Pentru a proteja mediul şi sănătatea umană, screeningul terenului şi managementul mediului pot fi necesare pentru a elimina poluanţii şi pentru a decontamina solul şi apa. Deşi operaţiile pe teren reprezintă în general o parte costisitoare a oricărui proiect privind mediul, noi executăm servicii de laborator rentabile la faţa locului. Datele rapide şi sigure sunt decisive pentru a respecta termenele proiectelor şi pentru a limita timpul inactiv costisitor. Datele noastre în timp real accelerează analiza şi vă permit să vă continuaţi activitatea fără ca timpul mort să vă reducă productivitatea.

Serviciile noastre de laborator de mediu mobil oferă analiza de teren şi datele esenţiale necesare pentru a formula un plan rentabil potrivit situaţiei dumneavoastră specifice. Asigurăm evaluarea impactului asupra mediului, analiza riscurilor, datele de screening şi de încheiere pentru mai multe proiecte internaţionale. Serviciile noastre sunt folosite de autorităţi locale, judeţene şi naţionale dar şi de unităţi militare, industriale şi miniere. Folosim numai metodele de analiză aprobate cel mai recent de Agenţia pentru Protecţia Mediului şi ne ocupăm de respectarea regulamentelor în numele dumneavoastră.

Testele noastre includ:

  • Inspecţii ale activităţii microbiologice
  • Testarea siguranţei apei potabile
  • Optimizarea procesului de epurare a apei
  • Substanţe petroliere şi combustibil greu (benzină, motorină şi compuşi organici reziduali)
  • Bifenil policlorurat
  • Compușii organici volatili

Lăsaţi-ne să vă ajutăm să dezvoltaţi un plan rentabil de monitorizare a mediului. Sunaţi-ne astăzi pentru a afla cât de simplu este să vă decontaminaţi terenul.