Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Pentru a vă ajuta să asiguraţi un mediu de lucru curat care să fie mai productiv, SGS oferă o gamă de servicii de testare a mediului ce garantează că amplasamentul dumneavoastră nu prezintă risc de contaminare a aerului, solului şi a prafului.

Locul dumneavoastră de muncă ar putea conţine praf şi particule care pot polua mediul. Pentru a garanta faptul că lucraţi într-un loc curat şi sigur, SGS oferă analize ale aerului şi ale prafului pentru a vă testa aerul.

Laboratoarele noastre independente folosesc o diversitate de servicii de analize avansate ale aerului şi ale prafului pentru a descoperi ce contaminaţi şi micropoluanţi sunt prezenţi pe amplasamentul dumneavoastră.

Rezultatele noastre rapide vă vor arăta exact care zone ale amplasamentului dumneavoastră necesită să li se acorde prioritate pentru o atenţie suplimentară. Datele care rezultă sunt un proces sigur şi rentabil de certificare - dovada că vă desfăşuraţi activitatea într-un mod responsabil faţă de mediu.

Apelaţi astăzi la serviciile noastre de laborator referitoare la aer pentru o analiză de specialitate.

Locul dumneavoastră de muncă ar putea conţine praf, particule şi emisii care pot polua mediul. Serviciile noastre de eşantionare a aerului şi pulberilor garantează că dumneavoastră lucraţi într-un loc curat şi sigur şi furnizează dovada că respectaţi reglementările privind reducerea la minimum a emisiilor de aer, zgomot, mirosuri şi vibraţii.

Contactaţi astăzi echipele noastre acreditate şi de încredere pentru mai multe informaţii.