Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Serviciile de management şi evaluare de mediu furnizate de SGS vă vor ajuta să reduceţi la minimum impactul dumneavoastră asupra mediului şi să consolidaţi reputaţia şi eficiența firmei dumneavoastră.

O evaluare de mediu identifică pericole viitoare potenţiale şi vă îndeamnă să reduceţi impactul nefavorabil asupra mediului dumneavoastră local. Examinând scenarii şi anticipând cerinţe viitoare, o evaluare a riscului ecologic va garanta că aţi integrat şi aţi alocat buget pentru toate posibilităţile pentru viitorul amplasamentului dumneavoastră. Vă va ajuta, de asemenea, să vă ocupaţi imediat de probleme existente precum sursele de poluare, evitând astfel, mai târziu, decontaminarea costisitoare.

Oferim o serie de servicii de evaluare a riscului ecologic pentru a examina riscurile inerente activităţilor dumneavoastră şi pentru a oferi dovada că vă angajaţi să reduceţi la minimum impactul dumneavoastră asupra mediului. Vă putem ajuta să garantaţi respectarea tuturor reglementărilor relevante pentru sectorul dumneavoastră de activitate în ceea ce priveşte emisiile de aer, zgomot, mirosuri şi vibraţii.

Contactaţi astăzi echipa noastră experimentată pentru o evaluare şi pentru un plan de management de mediu personalizate.