Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Testarea apelor uzate asigură faptul că afacerea dumneavoastră nu contaminează sau poluează mediul înconjurător.

Deșeurile și apele uzate provenite din locuințe, proprietăți comerciale, agricultură, industrie, manufactură, cercetare și activități experimentale, pot contamina terenurile și poluează apa. Apa trebuie analizată și tratată înainte de a fi descărcată, pentru asigurarea că este sigură pentru mediu și în conformitate cu legile relevante.

Analiza și testarea apelor uzate SGS

Analiza apelor uzate de către SGS vă asigură că vă tratați apa uzată în mod corespunzător. Oferim analiza completă a apelor uzate, ajutându-vă să vă îndepliniți responsabilitățile sociale corporative în ceea ce privește mediul.

În funcție de apa uzată luată în considerare, se poate executa o suită de diferite teste. Acestea includ teste pentru, printre altele:

  • Bacterii și parametri microbiologici
  • Particule, metale
  • Parametri organici și anorganici
  • Pesticide și erbicide
  • Nisip
  • Pietriș

Contaminanți periculoși

Anumite deșeuri comerciale și industriale vor necesita teste specifice pentru contaminanți pentru a se asigura că nu sunt periculoase, înainte de a putea fi eliminate în depozitele de deșeuri.

De ce să alegeți SGS?

Oriunde v-ați afla în lume, înțelegem nevoile dumneavoastră de testare a apelor uzate și vă putem ajuta să vă îndepliniți responsabilitățile corporative.

Contactați Biroul SGS local pentru a afla cum testarea apelor uzate vă poate sprijini afacerea.

ne contactaţi