Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Testarea apei de suprafață ajută la asigurarea faptului că este sigură pentru scopuri de potabilizare și de agrement.

Testarea apei de suprafață asigură calitatea apei potabile și pentru scăldat, precum și protejarea ecosistemelor și a biodiversității.

Apa de suprafață se referă la lacuri, râuri, pârâuri, zone umede și izvoare –  corpuri de apă care sunt de obicei sensibile la efectele contaminării și servesc adesea ca sursă de apă dulce, în diverse scopuri, inclusiv furnizarea de apă potabilă.

În apa de suprafață avem în mod regulat prezența contaminanților. De exemplu, atunci când apa de suprafață este tratată cu substanțe chimice de dezinfectare, cum ar fi clorul, dioxidul de clor, ozonul sau bromul, reacția cu materia organică naturală poate crea, de asemenea, subproduse toxice sau cancerigene. Contaminarea poate proveni din produse chimice agricole, cum ar fi pesticidele și îngrășămintele, precum și din efluenți industriali, comerciali, din transport maritim sau de la depozite de deșeuri.

Testarea apelor de suprafață SGS

SGS oferă o gamă largă de servicii de testare analitică pentru apele de suprafață, inclusiv, dar nu exclusiv:

  • Gama completă de analize compuși organici (hidrocarburi, hidrocarburi aromatice policiclice (HAP), pesticide, substanțe volatile, PCB etc.)
  • Gama completă de analize anorganice, inclusiv metale grele
  • Cuantificarea metalelor la nivel de urme
  • Speciație metale
  • Parametri microbiologici
  • Identificarea anionilor și cationilor principali
  • Identificarea nutrienților

De ce să alegeți SGS?

Oferind servicii superioare și suport 24 de ore, avem experiență în identificarea tuturor formelor de contaminanți din apa de suprafață. Oriunde v-ați afla în lume, avem expertiza locală susținută de capacități globale, pentru a vă ajuta.

Pentru mai multe informații despre testarea apei de suprafață, contactați biroul local SGS.

ne contactaţi