Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Protejați mediul marin prin testarea apei de balast.

Apa de balast a unei nave poate transporta specii marine nedorite și microorganisme în medii noi, dăunând ecosistemului nativ, contaminând și poluand apele de pescuit cu sedimente și deșeuri stagnante. Analiza detaliată a probelor de apă de balast este singura modalitate de a vă asigura că activitățile dvs. de transport maritim sunt efectuate într-un mod sigur și curat.

Servicii de Testare a Apei de Balast SGS

SGS dispune de capacități mobile de prelevare a apei de balast în porturi din întreaga lume, toate susținute de rețeaua noastră de neegalat de laboratoare acreditate. Folosind doar cele mai recente dispozitive de prelevare – cum ar fi prelevatoare cu cablu manuale sau pe role și sisteme on-board de prelevare izocinetică – oferim soluții eficiente și rentabile pentru a vă ajuta să protejați mediul și reputația afacerii dvs.

Parametrii testați includ:

  • Temperatura
  • Salinitatea
  • Materia organică
  • Clorofila
  • Evacuări și sedimente
  • Zoo și fitoplancton

Monitorizarea noastră va contribui la menținerea nivelului sănătos al planctonului și al vieții marine în conformitate cu standardele internaționale de mediu.

Rezultatele dumneavoastră vor fi afișate utilizând cea mai recentă tehnologie de imagistică, cu rapoarte pregătite pentru a respecta cerințele voluntare si reglementările obligatorii pentru gestionarea, tratarea și decontaminarea apelor de balast.

Valoare Adăugată

Experții noștri pot efectua, de asemenea, verificarea independentă a performanței, a rentabilității și a siguranței tehnologiilor comerciale și a tratamentelor biologice utilizate în controlul și tratarea apei de balast.

De ce să Alegeți SGS?

Cu o rețea globală de peste 6.000 de specialiști de mediu, SGS este prima alegere pentru operatorii de transport maritim care doresc să protejeze mediul, să își îndeplinească obligațiile de reglementare și să se protejeze împotriva daunelor aduse reputației și a costurilor suplimentare.

Pentru a afla mai multe despre testarea apei de balast, contactați biroul local SGS.

ne contactaţi