Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Sprijiniți evaluările daunelor resurselor și cazurile de litigii, cu testarea țesuturilor și a biofluidelor.

Analiza contaminanților biofluidelor, țesuturilor umane, animale și vegetale este mai complexă decât matricile standard, cum ar fi apa sau solurile, necesitând proceduri specializate de omogenizare, extracție și curățare a probelor, în plus și cu limite scăzute de detecție. Analiza în sprijinul litigiilor active necesită o expertiză suplimentară în ceea ce privește validarea performanței metodei (de exemplu, îndeplinirea Standardului Daubert) și a lanțului de custodie a probei.

Servicii țesuturi și biofluide

Cu laboratoare specializate în Europa, Asia-Pacific și America de Nord, suntem lideri în industria de analiză a țesuturilor și biofluidelor. Experții noștri utilizează tehnologie și instrumente de ultimă generație pentru a analiza probele, inclusiv:

  • Organismele de apă dulce și oceanice
  • Ţesut
  • Fluidele corpului uman – sânge, urină sau folicule
  • Biosolide

Putem cuantifica cu precizie și acuratețe concentrații extrem de scăzute de poluanți organici persistenți, cum ar fi substanțele per- și polifluoroalchil (PFAS), dioxinele și furanii, bifenilii policlorurați (PCB), difenileterii polibrominați (PBDE), pesticidele organoclorice (OCPs), hidrocarburile aromatice policiclice (HAP), produsele farmaceutice și produsele de îngrijire personală (PPCPs).

De ce să alegeți SGS?

În calitate de lider mondial în analiza țesuturilor și biofluidelor, suntem în prima linie de dezvoltare și extindere a serviciilor analitice, în sprijinul clienților concentrați pe ecotoxicologie. Experții noștri pot măsura răspunsurile biologice la contaminanți folosind metabolomica țintită, alături de contaminanții înșiși, adesea în aceleași probe, optimizând costurile de prelevare și utilizarea țesuturilor valoroase.

Contactați biroul local SGS pentru a afla mai multe despre serviciile de testare a țesuturilor și biofluidelor.

ne contactaţi