Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Identificați materialele periculoase, protejați mediul și sănătatea umană prin testarea materialelor de construcție.

Materialele de construcție pot afecta în mod direct mediul și sănătatea ocupanților clădirii.   Materiale dăunătoare, precum azbestul, sunt acum interzise în multe țări, dar ele pot fi încă găsite în clădiri mai vechi sau materiale de construcție, punand sub risc sănătatea umană.

Părțile interesate ar trebui să fie conștiente de materialele utilizate în clădirile lor. Făcând parte din inspecțiile privind construcțiile, testarea materialelor va identifica substanțele periculoase, determinand planuri de acțiune responsabile și în timp util.

Testarea materialelor de constructii

Cu o rețea globală de laboratoare acreditate ISO 17025, SGS oferă evaluarea analitică a materialelor de construcție și a calității aerului interior.

Materialele de construcție pot fi evaluate pentru o gamă largă de compuși, inclusiv:

  • Azbest
  • Crom hexavalent
  • Plumb
  • Formaldehidă
  • Pcb
  • Metale grele

Folosind monitorizarea fibrelor din aer, putem testa de asemenea, spatiile din construcții în raport cu standardele naționale și internaționale. Aceasta include utilizarea microscoapelor cu contrast de fază, a microscoapelor electronice de scanare și a microscoapelor electronice de transmisie, permițându-ne să furnizăm un raport cuprinzător privind materialul de construcție și calitatea aerului în .

De ce să alegeți SGS?

Cu experți în domeniul sănătății mediului care operează în peste 100 de țări, sprijiniți de o rețea globală de laboratoare hi-tech, vă putem ajuta să înțelegeți materialele din clădirea dumneavoastră și să le evaluați riscul pentru sănătatea umană.

Datele exacte și clare permit luarea deciziilor în cunoștință de cauză, ajutându-vă să vă protejați angajații și să asigurați conformitatea cu reglementările locale.

Contactați biroul local SGS pentru mai multe informații despre serviciile de testare a materialelor de construcții.

ne contactaţi