Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Analiza aerului interior evaluează nivelurile de contaminanți pentru a îmbunătăți calitatea aerului.

Calitatea slabă a aerului din interior poate fi dăunătoare pentru ocupanți, reduce productivitatea și crește costurile, din cauza ineficienței. US Green Building Council (USGBC) a dezvoltat schema global recunoscută LEED – Leadership in Energy and Environmental Design – pentru a crea clădiri verzi sănătoase, extrem de eficiente și cu economisirea costurilor. Calitatea Mediului Interior (IEQ), care include testarea calității aerului interior, este o componentă a LEED.

Există multe scheme similare în întreaga lume (de exemplu, BREEAM, DGNB, EDGE, RESET&hellip) în cadrul cărora calitatea aerului interior este la fel de importantă. SGS vă poate oferi servicii de monitorizare și testare pentru a obține cel mai înalt scor posibil în cadrul acestor sisteme.

Servicii Aer de Interior SGS

Cu rețeaua sa globală de specialiști în mediu, sănătate și securitate, susținută de o rețea de laboratoare acreditate, avem o expertiză de neegalat în a ajuta organizațiile să evalueze și să îmbunătățească calitatea aerului interior.

Testăm o mare varietate de substanțe chimice și parametri diferiți, care sunt de obicei relevanți într-un Program de Calitatea Aerului Interior:

  • Substanțe organice (vapori, formaldehidă, semivolatile, izocianați, etilenglicol…)
  • Mucegai
  • Particule, praf, silica, azbest, ceață, particule diesel
  • Metale

Pentru certificările LEED în mod specific, am dezvoltat, de asemenea, un kit de testare a calității aerului de interior care conține tot ce aveți nevoie pentru a efectua componenta de testare a aerului din IEQ, pentru acreditarea LEED.

De ce să alegeți SGS?

Fiind cea mai importantă companie de testare și certificare din lume, suntem recunoscuți în întreaga lume ca fiind referința pentru calitate. Înțelegem importanța prelevării de probe și a testării la standarde internaționale recunoscute, astfel încât să puteți fi siguri că testarea IEQ se desfășoară la standardele adecvate pentru LEED.

Pentru a afla mai multe despre serviciile de aer interior, contactați biroul local SGS.

ne contactaţi