Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Rafinăriile și instalațiile petrochimice trebuie să efectueze monitorizarea limitelor de amplasament pentru COV, pentru a reduce impactul acestora asupra mediului.

La sfârșitul anului 2015, Agenția pentru Protecția Mediului din SUA (EPA) a emis o regulă finală prin care impunea rafinăriilor de petrol și instalațiilor petrochimice să monitorizeze emisiile de benzen la limita lor de amplasament. EPA a adoptat monitorizarea prin prelevare pasivă pentru beneficiile sale tehnice și practice, inclusiv limite scăzute de detecție, precizie și acuratețe ridicate. De asemenea, este ușor de utilizat, nu necesită pompe de prelevare de probe și poate produce rezultate care sunt integrate în timp.

În afara Statelor Unite, metodologii similare sunt considerate din ce în ce mai utile și devin o necesitate pentru operatorii de rafinării și de instalații petrochimice.

Monitorizarea SGS a limitei de amplasament

SGS oferă servicii pentru METODA US EPA 325: Compuși Organici Volatili (COV) din Surse Fugitive și de Suprafata. Serviciile noastre complete pentru limita de amplasament oferă:

  • Asigurarea calității – susținută de profesioniști cu experiență și programe riguroase de performanță
  • Sisteme de prelevare – seturi de eșantionare complete, ușor de utilizat, sunt disponibile
  • Asistență în timp real – disponibilă online
  • Expertiză tehnică – prin laboratoarele noastre și experți în domeniu
  • Laboratoare acreditate – acreditate pentru programe de stat și locale
  • Conformarea cu reglementările – poate ajuta agențiile de reglementare
  • Interpretarea datelor – cele mai bune instrumente analitice pentru determinarea sursei de emisii
  • Valoare competitivă – include servicii cu valoare adăugată
  • Raportare personalizată – pentru a vă satisface nevoile prin descărcarea directă a datelor și/sau livrarea electronică a datelor

Metodele de monitorizare pasivă oferă mai multe beneficii tehnice și practice, inclusiv limite scăzute de detecție, acuratețe și precizie ridicate, rezultate care sunt integrate în timp pe parcursul unui număr de zile, fără a fi necesare pompe de prelevare, ușurința in utilizare și reduceri semnificative de costuri.

Oferim ce este mai bun în furnizarea de date electronice prin intermediul sistemelor extinse de gestionare a informațiilor de laborator care asigură acuratețea, controlul calității și satisfacția clienților. Multe dintre aceste servicii sunt inovații în industrie și noi adăugăm întotdeauna mai mult.

Compuși organici volatili

Deși benzenul este principala țintă pentru monitorizarea limitelor de amplasament, metodologia de prelevare a probelor și de analiză poate fi utilizată și pentru alte COV, inclusiv butadienă, toluen, etilbenzen, xileni și alți poluanți atmosferici periculoși (HAP).

De ce să alegeți SGS?

Echipa noastră experimentată de profesioniști dedicați oferă rezultate de încredere, de calitate și precise, permițând afacerii dumneavoastră să îndeplinească cerințele de reglementare pentru monitorizarea limitelor de amplasament.

Contactați sediul local SGS pentru mai multe informații despre monitorizarea liniilor de amplasament.

ne contactaţi