Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Oriunde vă aflați în lume, SGS are servicii și personal pentru a vă sprijini și a vă gestiona proiectul.

Afacerile nu mai sunt ingrădite de frontierele internaționale. Este necesar să lucrați cu o companie capabilă să efectueze servicii de prelevare, testare, inspecție și audit în toate colțurile lumii pentru a asigura coerența și standardizarea în întreaga dvs. afacere.

SGS suport internațional și managementul proiectelor

Cu peste 6.000 de specialiști de mediu în peste 70 de țări și cu acces indirect în alte 50 de țări, avem capacitatea de a sprijini proiectele dumneavoastră internaționale.

Fie că sunteți în căutarea unui management de proiect complet sau a unui suport de specialitate pentru propria echipă de proiect, specialiștii noștri vă vor ajuta să vă atingeți obiectivele la timp, conform scopului și în buget.

SGS oferă, de asemenea, clienților săi internaționali, o echipă centralizată de management de proiect cu o vastă experiență de operare în medii internaționale. Această echipă este răspândită în întreaga lume și este primul punct de contact pentru multinaționalele cu proiecte din mai multe țări, în scopul de a simplifica comunicarea, precum și de a realiza coordonarea între echipele locale SGS.

De ce să alegeți SGS?

Cu o rețea globală de experți si echipe locale în domeniul mediului, sănătății și securitații (EHS), cu suportul unei rețele de laboratoare acreditate, suntem prima alegere pentru întreprinderile care doresc să reducă riscurile de mediu, sănătate și securitate. Cu expertiză care acoperă diferite aspecte ale practicilor EHS, vă putem ajuta să protejați mediul, părțile interesate și reputația afacerii dvs., oferindu-vă informațiile potrivite pentru a vă asigura că produsele, procesele și punctele de lucru funcționează în condiții de siguranță.

Contactați sediul ocal SGS pentru mai multe informații despre modul în care serviciile noastre vă pot sprijini proiectul.

ne contactaţi