Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

O inspecție fizică a clădirilor și echipamentelor – auditurile energetice ajută întreprinderile să reducă facturile la energie și emisiile de gaze cu efect de seră (GES).

Strategiile și sistemele de gestionare a energiei vă vor ajuta afacerea să își reducă consumul de energie și emisiile de GES. Primul pas către elaborarea unui plan cuprinzător de gestionare a energiei este un audit energetic. Acesta oferă o înțelegere clară cu privire la modelele de consum de energie în clădirile dumneavoastră și/sau procesele de fabricare, și identifică oportunități de economisire a energiei, viabile din punct de vedere tehnic. 

Audituri energetice SGS

Auditorii noștri experți vă vor oferi o înțelegere clară a modului în care unitatea dumneavoastră consumă energie. Auditurile includ o inspecție fizică a clădirilor și echipamentelor. În funcție de nivelul necesar de detaliu, auditurile pot include o simplă inspecție vizuală, sau măsurători detaliate. Raportul final va prezenta în mod sistematic modul în care energia este utilizată și unde pot fi oportunități de economisire.

De obicei, auditurile noastre energetice vor:

  • Defalca utilizarea de energie si consumurile semnificative de energie pe echipamente/procese
  • Evalua performanța energetică în raport cu spații/procese similare
  • Oferi o imagine de ansamblu a strategiei de aprovizionare și contorizare
  • Analiza clădirile, serviciile și sistemele de control
  • Revizui procedurile de gestionare a energiei, inclusiv întreținerea
  • Identifica oportunitățile de economisire a energiei și reducerii costurilor, împreună cu perioadele de recuperare a investițiilor necesare pentru punerea în aplicare a măsurilor de economisire a energiei
  • Prioritiza oportunitățile, de la cele fără sau cu costuri reduse la cele cu investiții mari de capital, și se vor realiza planuri de acțiune

Auditurile noastre energetice identifică oportunitățile de afaceri și vă ajută să implementați măsuri rentabile pentru a reduce facturile la energie și emisiile de GES.

De ce să alegeți SGS?

Cu o rețea mondială de auditori, dispunem de mijloacele care vă ajută să efectuați un audit energetic eficient și eficace. Colaborarea cu SGS vă oferă know-how local susținut de expertiză internațională.

Pentru a afla mai multe despre auditurile energetice, contactați biroul local SGS.

ne contactaţi