Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Reduceți impactul asupra mediului atunci când extracția resurselor se încheie, cu planificarea reabilitării de la SGS.

Industria extractivă afectează în mod substanțial mediul local, atât în timpul operațiunilor, cât și după închidere. Extracția materialului, îndepărtarea solului și săparea subsolului pot afecta foarte mult topografia unei zone, hidrografia locală și ecosistemul.

Planurile de reabilitare ale zonelor de extracție vizează restabilirea mediului la un nivel sustenabil, ținând seama de cerințele unice ale ecosistemului local și ale părților interesate. Planificarea proactivă poate contribui chiar la crearea de noi microecosisteme în care fauna, flora și locuitorii locali găsesc beneficii suplimentare.

Planuri de reabilitare de la SGS

Oferim un serviciu specializat de elaborare a planului de reabilitare pe care operatorii îl pot utiliza atunci când își încetează activitatea de exploatare. Planurile noastre urmează recomandările incluse în Ghidurile privind Reabilitarea Zonelor de Extracție elaborate de către Inițiativa pentru Sustenabilitate în Industria Cimentului (CSI), în colaborare cu Consiliul Mondial al Afacerilor pentru Dezvoltare Durabilă (WBCSD).

De ce să alegeți SGS?

SGS este un model pentru calitate și integritate. Când lucrați cu noi, accesați o rețea globală de experți de mediu și echipe locale de teren. Oriunde se află proiectul dumneavoastră în lume, avem capacitatea de a oferi asistență profesională. Colaborarea cu noi garantează know-how-ul local susținut de experiența globală.

Pentru mai multe informații despre planificarea reabilitării, contactați biroul local SGS.


ne contactaţi